Festivalbruiloft

Ga je voor een festivalbruiloft, dan kies je voor een bepaalde sfeer. Ongedwongen, speels en relaxed. Typisch voor de festivalstijl is een buitenlocatie met tenten (voor als het iets minder weer is) en uiteraard veel lichtjes, veldbloemen, lampionnen, rollende keukens en zitjes.

Een festivalbruiloft kan Lunaworx in meerdere stijlrichtingen voor je uitvoeren, afhankelijk van jullie persoonlijke smaak.
Zo kunnen we een klassieke vintage-stijl met veel kant, mooie oude meubels en brocante servies neerzetten. Maar ook een Amerikaanse fifties rockabilly stijl is geen enkel probleem. Of houden jullie meer van een lekkere losse en kleurrijke  bohemain-stijl?

Lees meer over de festivalbruiloft mogelijkheden die Lunaworx te bieden heeft

Waarom Lunaworx voor jouw festivalbruiloft?

Het team van Lunaworx heeft een brede achtergrond in het organiseren van festivals. Niet alleen hebben we jarenlang op foodtruck-festivals gestaan. Maar ook hebben we op veel festivals de aankleding en de catering gedaan. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het Submarine-festival, het Leidsche rijn festival en het Magneetfestival. In de haven van Wijk bij Duurstede, een leuke plaats in de provincie Utrecht, hebben we zelfs ons eigen vierdaagse festival vol heerlijk eten en vermaak gecreëerd. Van het allereerste plan tot volledige uitvoering, van vergunning tot die leuke toiletjuffrouw. De reacties van bezoekers waren enthousiast, met als rode draad de fijne en relaxte sfeer die er tijdens het festival hing. Je snapt misschien dat we vanwege onze ervaring in het festivalwereldje niet terugdeinsden voor het organiseren van bruiloften. Helemaal niet als deze ook nog in onze lievelingsstijl is: festival! En natuurlijk weten wij ook hoe we op jullie bruiloft precies die fijne sfeer neer kunnen zetten.

Bij Lunaworx houden we van creatief denken in mogelijkheden. Durf van de gebaande paden af te wijken met jullie bruiloftsplannen en bedenk wat echt bij jullie zou passen. Willen jullie ook zo’n persoonlijke en unieke bruiloft? Neem dan hieronder contact met ons op.

Trouwen?

Pin It on Pinterest