Los van de pakketten heeft Lunaworx ook enkele toffe solo items om een feest of evenement tot een succes te maken. Deze losse onderdelen zijn ook geschikt om je verhuurpakket mee aan te vullen. Over het transport hoef jij je geen zorgen te maken, dit regelen wij!

Wil je meer weten van het huren van een van de items, neem dan gerust even contact met ons op, we vertellen er met alle liefde meer over.

BBQ Boot

De houtgestookte boot ‘The Queen Mary’ is uitgerust met twee grill-wielen en een rookkast, waarmee de heerlijkste gerechten worden bereid. Met haar looks doet ze het goed op food-truck festivals, maar ze is ook te huur voor evenementen.

Kiosktent

De kiosktent ‘la Luna’ is gebouwd door de firma Ribbens in 1953 en in 2013 geheel gerestaureerd. De tent is voorzien van bouwboek en tentzeil- certificaat en kan naar gelang worden uitgerust met verlichting en zij-doeken. Een ware eye-catcher van ieder evenement!

Vuurkorven

Vuur is dé sfeermaker tijdens feesten en evenementen. Dit stoere type verhuren we per 3 stuks inclusief grondplaat. Indien gewenst verzorgen we ook goed droog stookhout en beheer van de vuren.

Stretchtent

Door middel van het plaatsen van palen en de tent op verschillende plaatsen te zekeren, kunnen duizend-en-één verschillende variaties gerealiseerd worden. De Stretchtent is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften, festivals, bedrijfsevenementen en bij catering op locatie.

Zweefmolen

Altijd een groot succes, deze hand aangedreven zweefmolen met plek voor acht kinderen. Indien gewenst te huur met ambachtelijk draaimolenaar. De op- en afbouw wordt door Lunaworx geregeld

Knikkerbaan

Knikkerbanen zijn helemaal de bom. De kinderen zijn samen uren zoet met het bedenken en bouwen van te gekke banen. En ook ouders kunnen het vaak niet laten om samen met hun kind ongekend mooie banen te bouwen. We zorgen niet alleen voor alle materialen maar ook voor een begeleider die kan helpen bij het creëren van de mooiste bouwwerken

Tonbarren

Met deze tonbarren creëer je op elke locatie in een handomdraai een bar met tap en buffet. Door hun wielen zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Te huren in een set van drie stuks.

Klompenbar

De bar onder de barren: onze bekende klompenbar. De klompenbarren zijn ontzettend stevig en bieden lekker veel ruimte onder de bar. Tip: Vraag de feestgangers allemaal iets liefs te schrijven en het briefje in een van de klompen te doen.

Ben je op zoek naar iets anders?

We verhuren niet alleen super mooie spullen, we maken ze ook nog eens! De kans is heel erg groot dat we jouw fantasie ook om kunnen toveren tot iets moois. Neem eens een kijkje bij al het moois dat we al gemaakt hebben en laat je overtuigen.

Pin It on Pinterest