Bruiloft

Hoe is Lunaworx te werk gegaan?

Hannes en Merel kwamen zelf met een prachtige locatie voor het feest: een stuk weiland met oude schuur van familieleden. Tijdens een eerste verkenning werden de wensen van het bruidspaar besproken. Ze gaven een aantal belangrijke eisen aan; zoals vermaak voor jong en oud en totale ‘ontzorging’ op het gebied van catering en entertainment.

Project Details

Opdrachtgevers Hannes en Merel

Vraag Hannes en Merel kwamen bij ons met een duidelijke opdracht: geen traditioneel bruiloftsfeest! Een stoere bruiloft moest het worden. Een blijvende herinnering voor zowel hen als hun gasten.

Locatie Weiland in Utrecht

Aantal personen 120

De opbouw van een totaal ontzorgde bruiloft

Om dit plaatje voor hen te creëren hebben we het terrein optimaal benut. Een wedding lounge onder een grote stretch tent waar de taart werd aangesneden; loungeplekken, lekkere zitkussens op Perzische tapijten in het gras en een lange gedekte tafel voor alle volwassen gasten waar het diner werd gepresenteerd.

Geen opgeprikt en stijf diner, maar een heerlijk buffet waar een ieder kon pakken waar ze zin in hadden.

Weiland

Aandacht voor de kleine gasten

Hannes en Merel vonden het belangrijk dat ook aan de kleine gasten werd gedacht. Daarom creëerden we een fijne zithoek met stripboeken waar de kleine gasten in al het feestgedruis even konden ontspannen. Ook bestond de mogelijkheid om een mega-knikkerbaan te bouwen, goed voor uren vermaak. Het meest enthousiast waren de kinderen over de hand-aangedreven zweefmolen, compleet met ambachtelijke draaimolenaar.

Het huwelijksfeest

Bij het vallen van de avond werden de vuurkorven aangestoken en werd het terrein sfeervol verlicht door lampionnen en lampjessnoeren. Een Gypsy-band speelde heerlijk opzwepende muziek waardoor de dansvloer goed werd benut. Tegen het einde van het feest verzorgde wij een smakelijke night-bite vanaf de smokey-bbq, waarna het bruidspaar werd uitgezwaaid voor hun huwelijksreis.

Cadeautips

Feestschuur

Smokey BBQ

Mooie herinneringen om te bewaren

Erg enthousiast waren Hannes en Merel over de herinneringenmuur die we voor hen maakte. Een muur vol kleine lijstjes waar de gasten een bericht in konden schrijven voor het bruidspaar. Een muur vol lieve en warme wensen voor het stel, die de fotograaf vervolgens op foto vastlegde, zodat zij deze mooie herinneringen voor altijd kunnen koesteren!

Herinneringenmuur

Typemachine

In contact komen met Lunaworx?

Wil jij ook een unieke bruiloft en totale ontzorging?

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.