Dit is wat onze eerdere opdrachtgevers over Lunaworx te zeggen hebben

Toen onze jaarlijkse expositie op onze vaste locatie op een fort geen doorgang kon vinden, zochten we een andere, geschikte locatie. Samen met Lunaworx hebben we een spetterende expositie kunnen organiseren in de Werkspoorkathedraal, die toen nog niet zo gelikt was als nu. Lunaworx hielp ons met praktische zaken als inhuur van aggregaten, toilet- en veegwagen maar ook met technische zaken als verlichting en stroom. Vooral de technische zaken waren in deze grote fabriekshal een bijzondere uitdaging.

Maar bovenal zorgde Lunaworx voor een goed concept en aankleding voor onze hout-expositie: een welkomstboog van houten meubels, inrichting met houtproducten en een koffietent midden in de hal, prima eten en een gezellig kampvuur voor de exposanten.

De goede sfeer en de flexibele instelling van Lunaworx maakten het helemaal compleet. Je begrijpt dat we het jaar erna wederom gebruik maakten van de ideeën en diensten van Lunaworx.

Lunaworx zorgde bovenal voor een goed concept en aankleding voor onze hout-expositie.

Marieke Fleer

Bestuur, Stichting Vormgeving in Hout

De VSU (Vereniging Sport Utrecht) organiseert jaarlijks de uitreiking van de Utrechtse Sportprijzen, het ‘sportiefste’ Utrechtse feestje van het jaar. Dit is hét moment om die ene Utrechtse vrijwilliger en vereniging  van het jaar in het zonnetje te zetten en de prestaties van de beste Utrechtse sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportcoach te eren.

Waar de afgelopen jaren steeds een beroep werd gedaan op hetzelfde ontwerp voor de uit te reiken prijzen, werd het tijd voor wat nieuws.

Via via hoorden wij van Lunaworx en waren direct onder de indruk van het online portfolio. De kracht van Lunaworx zit wat ons betreft in de veelzijdigheid  en bekwaamheid  om met een scala aan materialen te werken. Met name hun duurzame insteek kunnen wij als VSU erg waarderen. Daarnaast bleek het een Utrechtse onderneming, waar wij het als VSU belangrijk vinden om te investeren in regionaal talent. Een afspraak was dan ook zo gemaakt.

Tijdens de kennismaking en vervolg werden onze wensen gehoord en was er prettig overleg. Ook was er sprake van een goed en fijn verwachtingsmanagement, wat uiteindelijk tot een prachtig en origineel ontwerp heeft geleid. Kortom, zeker een van de hoogtepunten die de Utrechtse Sportprijs kent!

Marlon van Liere

Projectmedewerkster, Vereniging Sport Utrecht

Voor onze 40e verjaardag gaf ik samen met twee vrienden een groot feest met 150 gasten. Hiervoor huurden we een grote feestruimte met keuken en buitenruimte in een boerderij. Deze was echter nogal kaal en wat burgerlijk ingericht. Lunaworx heeft ons geholpen om de aankleding totaal te veranderen! In de grote zaal kwam een dansvloer met discoverlichting en een dj-podium. Ook waren er gezellige zitjes van sloophout en het buffet werd geserveerd op grote wijnfusten. Buiten hadden we grote vuurkorven, houten loungebanken met vrolijke kussens en sfeervolle lampionnen die de ruimte een fijne plek maakte om even te ontsnappen aan het feestgedruis. Bij de entree bouwden ze een photo-booth voor onze gasten, waar iedereen ludiek gefotografeerd kon worden. Meteen een leuk aandenken aan ons feest! Lunaworx nam ons zorg uit handen door het aandragen van personeel voor de bar en het serveren van het eten. Ze gaven veel praktische oplossingen voor licht, geluid en beamers voor stukjes. Daarnaast hebben ze goed geluisterd naar onze persoonlijke wensen, waardoor een perfecte sfeer neergezet werd. Het was een heerlijk feest waarin heel veel te beleven viel en wij tijd overhielden voor onze gasten! Thirza

In december organiseerde de Verenigde Ondernemers Culemborg samen met Lunaworx de Vrijstadmarkt – A Christmas Carol in het centrum van Culemborg.

De VOC kijkt terug op een super leuke dag, waar alles top was geregeld. Lunaworx heeft een leuke (kerst)sfeer neergezet. Dit bedrijf regelt alles en ontzorgt de organisatie.

Ze bedenken altijd leuke, nieuwe, originele activiteiten. Zo hadden zij voor deze kerstmarkt bedacht dat je op de foto kon met de kerstman. Die kerstman had hele grote, door Lunaworx zelf ontworpen, prachtige cadeaus bij zich. Hierop kon je samen met de kerstman zitten, hangen, etc. 

Dit leverde leuke, spontane, hilarische foto’s op! 

Je kon kerstballen gooien voor het goede doel, je warmen bij houtvuren, er werd tijdens de markt gebouwd aan een zeer alternatieve reuze kerstboom … en ga zo maar door.

De vele bezoekers hebben genoten van deze gezellig dag.

Dank je wel Lunaworx. Het was fijn met jullie samen te werken!

Diana Wanders

Bestuur, Verenigde Ondernemers Culemborg