Bosterrein De Bruidssuite, omgeving Wageningen

Op een Veluws particulier landgoed ligt dit unieke bosterrein. In elk jaargetijde een ander plaatje. Midden in het bos kan je beschikken over een stukje bos dat geschikt is voor allerlei doeleinden.

Het terrein is aan de ene kant afgeschermd door een wat hogere wal, en aan de andere kant door een bosbeek. Hierdoor ligt het fijn beschut en heb je hier veel privacy.

Qua voorzieningen is er alleen een eenvoudig toilet en een waterpomp. Maar het plaatsen van een toiletwagen, fluisteraggregaat of watertank is geen probleem.

Op hetzelfde landgoed ligt een groepskampeerterrein op 200 m afstand, en 3 yurts op 300 m afstand. genoeg overnachtingsmogelijkheden dus, en daardoor ook heel geschikt voor een festivalbruiloft of feest.

 

 

 

 

   Geluid Tot 00.00 uur ’s nachts onversterkt of silent disco. Versterkte muziek beperkt mogelijk in overleg
   Voorzieningen Waterpomp en toilet. Elektriciteit en  toiletwagen te regelen. Mogelijkheid tot vuurtje stoken binnen de regels en afhankelijk van het weer.
De Bruidssuite is voertuigvrij; aan- en afvoer van materieel mogelijk tot ingang terrein.
   Catering Eigen catering of catering naar keuze
   Binnenruimte Er is geen binnenruimte. Er kan natuurlijk altijd een tent geplaatst worden.
   Parkeren Gratis en voldoende parkeergelegenheid.
   Overnachten Overnachten is mogelijk in eigen kampeermiddel op het groepsterrein op 200 m afstand), of in een yurt (op 300 m afstand)

Enthousiast over deze locatie?

Bel of mail ons dan voor meer informatie, beschikbaarheid of een prijsopgave. Of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Voorkeur contact

Soort aanvraag

Voorkeur voor locatie(s)

Pin It on Pinterest