Lunaworx organiseert

Lunaworx levert een totaalpakket of een aanvulling voor jouw evenement. Zakelijk of particulier, wij weten met beide prima raad.

Heb je alleen wat toffe stylingsitems nodig? Dan kan je naar hartenlust je eigen pakket samenstellen in onze verhuurcatalogus.

Behoefte aan ontzorging, en creativiteit? Geen probleem. We kunnen jullie op verschillende vlakken ondersteunen:

  • Vergunningsaanvraag
  • Geschikte locaties
  • Input geven en concepten bedenken
  • Aankleding
  • Personeel
  • Voorzieningen

We gaan graag voor je aan de slag! Marjolein & Marloes

Lincubator

Lincubator, een creatieve denktank samengesteld door de vijf grote woningbouwbedrijven, kreeg de opdracht een jaar lang onderzoek te doen naar nieuwe vormen van sociale woningbouw. Lunaworx ondersteunden de denktank met een aantal maatwerk event concepten uitgevoerd in de werkspoor kathedraal Utrecht.

Vormgevers in hout

De jaarlijkse expositie van Nederlandse houtbewerkers op Fort Vechten. Vanwege een ingrijpende verbouwing moest er uitgeweken worden naar een andere locatie. Lunaworx werd gevraagd op deze tijdelijke locatie de beleving van het vertrouwde evenement te evenaren.

Creative Show-off

Samen met Greenberry en Dutch Portfolio organiseerde wij in LE:EN, in Utrecht, de creatieve show-off. Een portfolio-speeddate avond waar jong talent hun werk kon bespreken met toffe bureaus uit de creatieve wereld. Kijk voor meer informatie op creativeshowoff.nl

Festibol

Een compleet en eigen festival voor Bol.com op eigen terrein: Festibol. We hebben met behulp van grote tenten, de zweefmolen van de Parade en een tiental foodtrucks, een sfeer weten te creëren van De Parade meets De Rollende keukens. Lees hier meer over Festibol.

In contact komen?