Creativiteit op maat

Lunaworx levert een totaalpakket of een aanvulling voor jouw evenement. Zakelijk of particulier, wij weten met beide prima raad.

Heb je alleen wat toffe stylingsitems nodig? Dan kan je naar hartenlust je eigen pakket samenstellen in onze verhuurcatalogus.

Behoefte aan ontzorging, en creativiteit? Geen probleem. We kunnen jullie op verschillende vlakken ondersteunen:

  • Vergunningsaanvraag
  • Geschikte locaties
  • Input geven en concepten bedenken
  • Aankleding
  • Personeel
  • Voorzieningen

We gaan graag voor je aan de slag! Marjolein & Marloes

Lincubator

Lincubator, een creatieve denktank samengesteld door de vijf grote woningbouwbedrijven, kreeg de opdracht een jaar lang onderzoek te doen naar nieuwe vormen van sociale woningbouw. Lunaworx ondersteunden de denktank met een aantal maatwerk event concepten uitgevoerd in de werkspoor kathedraal Utrecht.

Vormgevers in hout

De jaarlijkse expositie van Nederlandse houtbewerkers op Fort Vechten. Vanwege een ingrijpende verbouwing moest er uitgeweken worden naar een andere locatie. Lunaworx werd gevraagd op deze tijdelijke locatie de beleving van het vertrouwde evenement te evenaren.

Vrijstadmarkt

Lunaworx bedacht een creatief, verbindend concept om meer bezoekers naar het stadscentrum van Culemborg te krijgen. Een marktconcept bestaande uit interactieve themamarkten, met ieder hun eigen karakter. In samenwerking met de gemeente, verenigingen en winkeliers wordt de beleving van het eigen stadscentrum een prettige herinnering die uitnodigt tot een volgend bezoek. Lees hier meer over de Vrijstadmarkt.

Creative Show-off

Samen met Greenberry en Dutch Portfolio organiseerde wij in LE:EN, in Utrecht, de creatieve show-off. Een portfolio-speeddate avond waar jong talent hun werk kon bespreken met toffe bureaus uit de creatieve wereld. Kijk voor meer informatie op creativeshowoff.nl

Festibol

Een compleet en eigen festival voor Bol.com op eigen terrein: Festibol. We hebben met behulp van grote tenten, de zweefmolen van de Parade en een tiental foodtrucks, een sfeer weten te creëren van De Parade meets De Rollende keukens. Lees hier meer over Festibol.

Sportprijs Utrecht

Lunaworx draagt de non-profit sector een warm hart toe. Drie keer per jaar kiezen wij een project dat wij creatief ondersteunen. Dit jaar werden wij benaderd door de VSU Topsport om een ontwerp te maken voor de jaarlijkse sportprijzen provincie Utrecht. Lunaworx ontwierp een fakkelvormige prijs met een herinnering aan winst bevroren in tijd.

In contact komen?