Wij zijn Lunaworx.

Een creatief projectbureau gespecialiseerd in het creëren van prachtige herinneringen.

 

Wij zijn Lunaworx.

Een creatief projectbureau gespecialiseerd in het
creëren van prachtige herinneringen.

Lunaworx is een creatief projectbureau. Een leuke term, creatief projectbureau. Maar wat houdt dit concreet in? In het kort houdt dit in dat wij allerlei projecten op een creatieve manier aanpakken. Wat die projecten zijn, dat is heel verschillend. Maar wat alle projecten gemeen hebben is de vraag vanuit de opdrachtgever om een niet standaard aanpak en/of uitvoering.


Creativiteit voor de zakelijke markt

Voor de overheid, bedrijven en verenigingen bedenken wij creatieve event concepten. Dit kan je zien in de breedste zin van het woord. Van anders als anders bedrijfsborrel tot een compleet verzorgd city event.

We bedenken hierbij een uniek concept op maat. Niet alleen passend bij het bedrijf of de organisatie, maar ook passend bij de doelstelling van het event. Na het bedenken van het concept houdt ons werk niet op. Wij bedenken een strategie voor het event, en voeren deze indien gewenst in eigen beheer uit.


Maak jouw evenement, bruiloft of feest compleet

Onze andere belangrijke bedrijfstak is het aanbieden van een speciaal verhuurconcept. Lunaworx beschikt over een partij stoere, maar gebruiksvriendelijke, spullen met een sfeervolle uitstraling. Met onze verhuurobjecten is elk feest of event op een originele en creatieve manier aan te kleden.

Deze items bieden wij zowel in vaste pakketten, als in maatwerk aan. We hebben een paar grotere unieke attributen die wij ook los verhuren.

En wat nog extra bijzonder is, Lunaworx heeft ook alles in huis om elk evenement, bruiloft en feestje te stylen, te cateren en hiervoor het vermaak te regelen. Je kan bij ons dus, indien gewenst, de gehele organisatie uit handen geven.

Creatief

We verzinnen verrassende, maar tegelijkertijd praktische constructies om van iets bruikbaars ook iets moois te maken.

Oplossingsgericht

We zijn gek op uitdagingen en kunnen met onze kennis en ervaring elk creatief project tot een goed resultaat brengen.

Enthousiast

We hebben een enorme passie voor het bedenken, maken en uitvoeren van creatieve projecten.

De achtergrond van Lunaworx

Het team van Lunaworx bestaat uit een vast team van medewerkers. Met daaromheen een aantal unieke en creatieve freelancers, ieder met hun eigen specialisatie, die wij inzetten naar gelang de vraag van de opdrachtgever. De harde kern van Lunaworx heeft al bijna twintig jaar ervaring in de film- en televisiewereld. Als production designers en artdirectors hebben wij op talloze sets de aankleding verzorgd. We mogen dan wel stellen dat wij als bedreven setdressers het neerzetten van de juiste sfeer uitstekend in de vingers hebben.

Dit was dan ook de reden waarom wij op een gegeven moment het festival-wereldje in zijn gerold. Zo hebben wij jarenlang op foodtruck-festivals gestaan met onze catering, en legio festivals en evenementen aangekleed en geproduceerd. In 2015 en 2016 ontstond ons eigen meerdaags festival op het haventerrein van Wijk bij Duurstede: Brood en Spelen. Een food-festival waar je niet alleen lekker kan eten. Maar wat een feest is voor jong, oud, gezinnen, met veel vermaak en muziek.

Wij zijn door onze uitgebreide ervaring bekend met alle facetten van het organiseren van events en feesten. Van een vergunning-aanvraag tot veiligheidplan, en van promotie van het evenement tot complete styling.

 

Wat heeft Lunaworx te bieden?

Voorop staat dat wij werken vanuit creativiteit. Wij zijn niet dol op standaard, maar denken in unieke en bruikbare ideeën. Als je kiest voor Lunaworx dan krijg je de juiste sfeer. En dat is erg belangrijk want zonder pakkende sfeer, geen succesvol evenement.  Als je dat fijn vindt krijg je bij ons complete ontzorging. Omdat wij alles in huis hebben om een concept of event van begin tot eind te bedenken en uit te voeren, heb je te maken met maar één partij. Wel zo overzichtelijk. Verder is geen vraag of opdracht voor ons te gek. Wij zijn vlot in schakelen en het denken in oplossingen en mogelijkheden.

Dit zijn de juiste ingrediënten om samen mooie herinneringen te maken.

Samen mooie herinneringen creëren?

Pin It on Pinterest