Wij zijn Marjolein en Marloes. Samen zijn we de belangrijkste spelers van Team Luna. Wil je een bruiloft of evenement vol sfeer en creativiteit? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij doen elke dag waar we blij van worden door onze creativiteit en organisatietalent los te laten op leuke events en stylingprojecten.

Marjolein

Marjolein is het opperhoofd van Lunaworx. Ze is het creatieve brein en een topper van een stylist.
Marjolein is onder andere verantwoordelijk voor het verzamelen van alle verhuuritems (wat stiekem haar grootste hobby is).

Spierkracht en finesse combineert ze moeiteloos: op een stylingsdag sjouwt ze als de beste, maar heeft ze ook een getraind oog om alles perfect tot in detail af te stylen. Pas als alles op en top in orde is, is Marjolein tevreden.

Warm, sociaal en gezellig, je voelt je snel bij haar op je gemak.

Marloes

Marloes is onze regeltante. Als je contact zoekt met Lunaworx is de kans groot dat Marloes diegene is die reageert. Ze is een kei in plannen en organiseren, en regelt voornamelijk het klantencontact, de grafische vormgeving en social media.

Verder schrijft ze met veel plezier artikelen voor ons blog én heeft ze de uiterst verantwoordelijke taak de muziek op het kantoor op te zetten.

Wat we ook halen voor haar, ze laat zich niet verleiden en neemt altijd haar eigen ‘healthy’ lunch mee.

Thalia

Thalia heeft superpower! Ze houdt onze loods tiptop in orde, zodat alle spullen goed vindbaar zijn en netjes blijven.

Bovendien is ze ook nog eens heel creatief, dus krijgt ze regelmatig een maak-klus toegeschoven, waar ze uiteraard haar hand ook niet voor omdraait.

Als ze niet bij ons is, is ze druk met het laatste deel van haar studie Eventmanager. En heeft ze haar handen vol aan haar mega katten-obsessie.

Irene

Zo spontaan, hartelijk en sociaal als Irene is niemand.

Bij ons begonnen als stagiaire, en inmiddels geadopteerd in de luna-familie. Irene is een van onze meest flexibel inzetbare toppers. Een deel van het jaar werkt ze in snowboard-gebieden. Maar in het evenementen- en bruiloftenseizoen zet ze zich vol voor Lunaworx in, voornamelijk in de op- en afbouw.

Ze heeft dan ook meer energie dan wij allemaal bij elkaar, en daar zijn wij maar wat blij mee!

Roos

Wij brengen graag onze kennis over aan ‘the next generation’ en hebben daarom altijd stagiaires rondlopen, die we overal mee naar toe nemen.

Op dit moment is Roos onze kanjer. Roos is student Allround Styling aan de Academie Artemis. Hiervoor heeft ze al twee interessante studies afgerond waarmee zij ons ook veel te bieden heeft.

Verder is ze enthousiast en een harde werker. Ze is heel visueel ingesteld en ziet ook goed zelf wat er moet gebeuren. Je snapt dat wij heel blij met haar zijn!

 

Robin

Onze reddende engel als het om onze website gaat. Robin is een kei in SEO en internetmarketing. Met zijn kennis en passie zorgt hij ervoor dat onze website en blog er super uit zien en goed vindbaar zijn in zoekmachines.

Robin vraagt regelmatig of we al gek worden van hem, omdat hij zijn punt vaak duidelijk maakt met scherpe humor.

Gelukkig is dit niet het geval, wij zijn hartstikke blij met hem. Hij heeft dan ook (bijna) altijd gelijk.

Verder is hij (te) grote Apple fan, en gek op gadgets en lekker eten.

Billie

Ook wel bekend als ‘the office dog’. Erg goed in blaffen, enthousiast bezoek verwelkomen en troep maken in het kantoor.

Helaas is ze niet altijd even productief. Ze brengt haar dagen vooral slapend op de Chesterfield door. Dit maakt ze overigens ruimschoots goed door heerlijke knuffels en gezelligheid én is ze bovendien altijd te porren voor een verfrissend blokje om.

Kun je geen genoeg van Lunaworx krijgen?