Marjolein

Marjolein is het opperhoofd van Lunaworx. Ze is het creatieve brein en een topper van een stylist.
Marjolein is onder andere verantwoordelijk voor het verzamelen van alle verhuuritems (wat stiekem haar grootste hobby is).

Spierkracht en finesse combineert ze moeiteloos: op een stylingsdag sjouwt ze als de beste, maar heeft ze ook een getraind oog om alles perfect tot in detail af te stylen. Pas als alles op en top in orde is, is Marjolein tevreden.

Warm, sociaal en gezellig, je voelt je snel bij haar op je gemak.

Marloes

Marloes is onze regeltante. Als je contact zoekt met Lunaworx is de kans groot dat Marloes diegene is die reageert. Ze is een kei in plannen en organiseren, en regelt voornamelijk het klantencontact, de grafische vormgeving en social media.

Verder schrijft ze met veel plezier artikelen voor ons blog én heeft ze de uiterst verantwoordelijke taak de muziek op het kantoor op te zetten.

Wat we ook halen voor haar, ze laat zich niet verleiden en neemt altijd haar eigen ‘healthy’ lunch mee.

Thalia

Thalia heeft superpower! Ze houdt onze loods tiptop in orde, zodat alle spullen goed vindbaar zijn en netjes blijven.

Bovendien is ze ook nog eens heel creatief, dus krijgt ze regelmatig een maak-klus toegeschoven, waar ze uiteraard haar hand ook niet voor omdraait.

Als ze niet bij ons is, is ze druk met het laatste deel van haar studie Eventmanager. En heeft ze haar handen vol aan haar mega katten-obsessie.

Irene

Zo spontaan, hartelijk en sociaal als Irene is niemand.

Bij ons begonnen als stagiaire, en inmiddels geadopteerd in de luna-familie. Irene is een van onze meest flexibel inzetbare toppers. Een deel van het jaar werkt ze in snowboard-gebieden. Maar in het evenementen- en bruiloftenseizoen zet ze zich vol voor Lunaworx in, voornamelijk in de op- en afbouw.

Ze heeft dan ook meer energie dan wij allemaal bij elkaar, en daar zijn wij maar wat blij mee!

Roos

Wij brengen graag onze kennis over aan ‘the next generation’ en hebben daarom altijd stagiaires rondlopen, die we overal mee naar toe nemen.

Op dit moment is Roos onze kanjer. Roos is student Allround Styling aan de Academie Artemis. Hiervoor heeft ze al twee interessante studies afgerond waarmee zij ons ook veel te bieden heeft.

Verder is ze enthousiast en een harde werker. Ze is heel visueel ingesteld en ziet ook goed zelf wat er moet gebeuren. Je snapt dat wij heel blij met haar zijn!

 

Billie

Ook wel bekend als ‘the office dog’. Erg goed in blaffen, enthousiast bezoek verwelkomen en troep maken in het kantoor.

Helaas is ze niet altijd even productief. Ze brengt haar dagen vooral slapend op de Chesterfield door. Dit maakt ze overigens ruimschoots goed door heerlijke knuffels en gezelligheid én is ze bovendien altijd te porren voor een verfrissend blokje om.

Onze story

Lang lang geleden was er een passie voor sfeer maken én vintage, brocante en industriële spullen. Jarenlang was Lunaworx werkzaam in de filmindustrie. Tijdens het set-dressen van bekende films en series werd in korte tijd de juiste sfeer gecreëerd en het perfecte beeld neergezet. Na verloop van tijd kwam daar ook steeds meer de art-directie bij, wat het bedenken en de complete organisatie van het aankleden van de sets inhoudt.

Het begon anderen op te vallen dat Luna dit allemaal goed in de vingers had en daarom werd ze gevraagd om ook eens een festival aan te kleden. Dit werd een groot succes en meerdere aanvragen volgden. Het festivalwereldje beviel goed. Zo goed dat er uiteindelijk een meerdaags festival uit ontstond compleet in eigen beheer.

Uit al dat set-dressen en festivals aankleden bleven een hele loods vol unieke en stoere spullen over. Hartstikke zonde natuurlijk om daar niets mee te doen. Zo ontstond het idee om ook (privé-)evenementen en bruiloften aan te gaan kleden.

En wat leuk vinden we dit om te doen! Inmiddels hebben we een mooi portfolio opgebouwd en leuke contacten gelegd in de evenementen- en trouwbranches, waar mooie samenwerkingen uit ontstaan zijn. Het is fantastisch  om met enthousiaste mensen te werken en een bijzondere dag te mogen vormgeven. Creatief bezig zijn, mensen ontzorgen en mooie dingen regelen: dat is waar wij blij van worden!

Kun je geen genoeg van Lunaworx krijgen?

Pin It on Pinterest