Welkom bruid(egom) to be!

Wij zijn Lunaworx: een frisse blik in een zoete/roze wereld

Heb je een prachtige collectie trouwplaatjes, maar heb je geen idee hoe je deze moet combineren of uitvoeren? Wil je teveel zelf doen voor je bruiloft en loop je vast? Of ben je inspiratieloos en heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen met het plannen van je droomdag?

Haal even diep adem: je bent op de juiste plek!

Lunaworx tovert met haar organisatie en styling jouw bruiloft om tot een prachtig en persoonlijk feest. Wij begrijpen dat een bruiloft niet alleen maar wit met pastel hoeft te zijn, dat afgerokte statafels niet echt mooi zijn en dat unieke vintage spullen de meeste sfeer geven.

Onze sterkste kant? Van een locatie waar niets is, de mooiste feestplek ever te maken. Daarom leveren wij ook tenten, stroom, sanitaire voorzieningen en barren. Maar ook voor bruiloften met een verzorgde locatie kunnen wij zorgen dat deze een unieke, en bij jullie passende, uitstraling krijgt.

Wij gaan graag voor jou en je aanstaande aan de slag!

Liefs,

Marjolein & Marloes

Gratis Trouwkrant lezen ?

 

Dit is wat bruidsparen over Lunaworx zeiden

Jan en Bregje

Wij waren heel erg blij toen we Lunaworx vonden; we waren namelijk op zoek naar een verhuurpartij die originele spullen kon verhuren voor onze bruiloft, wat we in festival sfeer wilden doen. We vonden óf verhuurbedrijven die standaard meubilair leverden, óf partijen die het hele feest zouden organiseren. Lunaworx bood precies wat we zochten!
We hadden een heel prettig gesprek op kantoor, hadden er gelijk vertrouwen in. De communicatie verliep heel vlot en de medewerkers zijn allemaal erg enthousiast en bereidwillig. De meubels en spullen zijn allemaal heel mooi en sfeervol.
Lunaworx heeft een mooi en gevarieerd aanbod vinden wij, het is prettig om te kunnen kiezen en ze hebben zich erg flexibel naar ons opgesteld.

Aik en Rasielle

Al vanaf het eerste contact hebben we een zeer goed gevoel gehad bij de samenwerking met Lunaworx. Al onze wensen zijn in vervulling gegaan tijdens ons fantastische feest. Van de totale tent tot aan het kleinste detail van de aankleding was het zeer goed verzorgd. Mede dankzij de geweldige zorg van Marjolein en haar team hebben wij een fantastische dag beleefd!

Eddie en Marloes

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een toffe festivalachtige sfeer. Ook wilden we graag gemak. Één adres die ons een hoop geregel uit handen nam en met ons mee dacht. Dit alles vonden wij bij Lunaworx. Hele fijne persoonlijke communicatie, één aanspreekpunt. Ze hadden meer dan genoeg leuke ideeën voor de styling van ons feest, die dan ook helemaal is geworden zoals wij voor ogen hadden. En dat er met ons mee werd gedacht merkten we aan alles. Het zijn echt experts op het gebied van bruiloften en ontzorging voor het bruidspaar. Ik kan ze meer dan aanbevelen!

Pin It on Pinterest