Weet je nog niet helemaal hoe en op welke manier je ons nodig hebt voor de organisatie en styling van jullie bruiloft? Laat ons je overtuigen. Dit is wat wij doen:

 

We zorgen ervoor dat we jullie persoonlijkheden vertalen naar jullie bruiloft

Hierdoor ontstaat een unieke dag die echt om jullie draait en dat ook laat zien. We zorgen ervoor dat de styling tijdens de gehele bruiloft dezelfde sfeer uitstraalt. De gasten zullen jullie in de styling herkennen. Hierdoor wordt jullie trouwdag echt helemaal van jullie.


We zorgen ervoor dat de styling de locatie mooi aanvult

Is er op jullie locatie nog helemaal niets aan styling? Top, dan regelen we dit. Als jullie voor een bestaande locatie gekozen hebben zorgen we ervoor dat de styling zowel bij de locatie als bij jullie past.


We leveren ideeën aan

We verzinnen mooie oplossingen voor dingen waar jullie zelf niet uitkomen, vullen jullie eigen ideeën graag aan tot deze helemaal ‘da bomb’ zijn en zorgen voor leuke grapjes waar jullie zelf niet aan denken.


We ontzorgen

Het is onze taak te zorgen dat de spullen op tijd aanwezig zijn en op de juiste plek staan. Natuurlijk regelen we de opbouw, maar vergeten ook het afbreken niet. Familie en vrienden hebben zo ook de mogelijkheid optimaal van jullie te genieten.


We besparen jullie tijd

Een bruiloft regelen kost tijd, veel tijd. Wij hebben al vaker met dit bijltje gehakt en weten door onze ervaring hoe, waar en met wie je wat regelt. Bovendien hebben we een imposante rolodex met de leukste samenwerkingspartners.


We hebben spullen

En wat voor spullen! Een enorme loods vol bijzondere, stoere en sfeervolle items. Omdat we deze zelf hebben, hebben jullie hiervoor maar een partij nodig. Wat moeite, tijd en geld bespaard.

Gratis Trouwkrant lezen?

Enthousiast geworden? Wij ook!

Download gratis en vrijblijvend ons trouwboekje om meer te weten te komen
over onze werkwijze, de tarieven en om antwoord te krijgen op veelgestelde vragen.

Download gratis en vrijblijvend

Wat ze over ons zeggen

“Voor onze bruiloft hebben we Lunaworx ingehuurd. Ze hebben het gemaakt tot een mini festival, de hele aankleding was grandioos.

Alles klopte en was mooier en gaver dan ik me van te voren had kunnen voorstellen. Ze hebben hele toffe spullen die je kan huren maar ze denken ook mee en creëren zo iets nieuws als ze het niet hebben wat je wil.

Je kunt standaard pakket huren of kiezen voor maatwerk. Ook de communicatie verliep prettig, ze denken met je mee en zijn heel gastvrij en relaxed.

We zijn meer dan tevreden en kan Lunaworx echt aanraden! “

Marleen en Koos

Meer weten over wat Lunaworx voor je kan betekenen?

Pin It on Pinterest