Leefgemeenschap De Hobbitstee

 

Het 4 hectare grote en groene terrein van De Hobbitstee ligt midden in de prachtige Drentse natuur, aan de rand van het Holtinger Veld.

Aan de randen van De Hobbitstee hebben de bewoners hun onderkomens, midden op het terrein bevind zich “de Herberg” Een houten gebouw met veel licht, geschikt voor ca 35 personen. Voorzien van een keuken, douche en toilet.

Door het plaatsen van een tent is er genoeg plek voor alle gasten te creëren en heb je een fantastisch buitenfeest. Er is een weide met Tipi, een Tinyhouse en voldoende ruimte om zelf te kamperen. Een festivalweekend behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Leuke extra’s: er zijn verschillende bedrijfjes gevestigd op De Hobbitstee. Zo kan je bijvoorbeeld je bruidsbloemen bestellen of zelf plukken bij Bloem en Oogst, het brood bestellen bij De Bakstee en ‘the day after’ beginnen met een openlucht yoga sessie van Yogakunst. En dan is het ook nog mogelijk om van een zelfstook sauna en hottub gebruik te maken.  Wat een leuke plek!

   Geluid Tot 0.00 uur ’s nachts onversterkt of silent disco. Versterkte muziek mogelijk in overleg.
   Voorzieningen Eenvoudige keuken, toilet en douche. Elektriciteit en toiletwagen te regelen.
   Catering Eigen catering of catering naar keuze.
   Binnenruimte Er is een binnenruimte geschikt voor ca. 35. personen. Er kan ook een tent geplaatst worden.
   Parkeren Gratis en voldoende parkeergelegenheid
   Overnachten Overnachten is mogelijk in de tipi, tiny house, de herberg en eigen kampeermiddel.

Enthousiast over deze locatie?

Bel of mail ons dan voor meer informatie, beschikbaarheid of een prijsopgave. Of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Voorkeur contact

Soort aanvraag

Voorkeur voor locatie(s)

Pin It on Pinterest