Lunaworx kan jouw feest of bruiloft aankleden in Bohemian stijl. Maar wat is dat eigenlijk ‘bohemian’? En wat kan je verwachten wanneer Lunaworx aan de slag gaat met een Bohemian feest?

Wat is Bohemian?

Bohemian, ook wel boho genoemd, staat voor het vrije gevoel van de jaren 60, waarin alles mocht en weinig moest. Een geweldig thema voor een feestje of bruiloft dus. Vrolijkheid, ontspanning, heerlijk laidback. Dat moet voor iedereen die een feest wil organiseren, goed in de oren klinken!

De ene bohemian-styling is kleurrijk, en neigt meer naar Ibiza. De andere is meer ingetogen en is natuurlijker. Welke smaak heeft jouw voorkeur? Het kan allemaal, ook dat is boho!

Geheime liefde

Luna is gek op deze stijl! Waarom? Het is mooi, lief, romantisch en sfeervol. Maar vooral ook niet standaard. En standaard daar doet Lunaworx niet aan. Spullen hoeven niet strak en netjes gestyled te zijn, de gasten ook niet. Het mag wel wat losser, het blote voeten-gevoel. Bij bohemian draait het om de sfeer; het genieten en samenzijn.

Bohemian tent van Lunaworx

Invloed van de natuur op Bohemian

Oké, de locatie. Een bohemian-feest houdt je het liefste buiten. Want natuur is een belangrijk kenmerk van deze stijl. Waar het precies is, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Strand, bos, weide, overal kan je een bohemian sfeertje creëren, zolang het maar fijn buiten is.

Een eyecather voor je feest kan een grote tent zijn. Denk aan een mooie opgespannen stretchtent met houten palen, versierd met lichtjes en lampionnetjes. Lekker veel kleden, poefjes en grote kussens benadrukken de ontspannen sfeer van deze stijl. Dit nodigt je gasten uit tot relaxen en cocoonen. Houdt je een bohemian-wedding dan kan er uiteraard ook een romantisch prieel worden neergezet.

Hout, oude spullen en vintage voorwerpen passen goed bij bohemian. Niet alle stoelen en tafels hoeven hetzelfde te zijn, het wordt vanzelf een geheel. De oude spullen geven karakter aan de styling.

Bohemian stijl

Dineer in Bohemian stijl

Geef je een diner in stijl, of zit er een eetmoment bij jouw feest? Plaats dan geen stijf gedekte tafels. Een lange tafel, of meerdere grote tafels passen beter bij het thema. Het servies niet gewoontjes, maar kleurrijk (bijvoorbeeld met een knipoog naar oosters) of vintage, en altijd met smaak bij elkaar gezocht. De veldbloemen op tafel maken het af.

Helemaal in de boho-gedachte van het samenzijn is samen eten waar je zin in hebt. Geen menu-gangen, maar een lekkere barbecue of een buffet met smakelijke gerechten. Ook leuk is het maken van een buffet aan tafel. Grote schalen of planken vol met lekkernijen. Heerlijk snoepen tijdens de fijne gesprekken.

Bohemian aankleding van diner

Bohemian aankleding tafel

 

Peace, love and party!

Het team van Lunaworx zit barstensvol toffe ideeën. Wij vinden het dan ook leuk om met je mee te denken hoe we dit thema kunnen personaliseren voor jouw feest of bruiloft. En we hebben genoeg kleden, tenten, kussens en poefjes om deze stijl tot in de puntjes voor je neer te zetten. Neem gerust contact met ons op door te bellen of te mailen. Peace out!

inspiratie link trouwkrant lunaworx

Pin It on Pinterest